HÖGTALARE I HALMSTAD

SKICKA MEDDELANDE

Festlokal i Halmstad – Hitta lokalen som passar er fest

Det finns en uppsjö av festlokaler i Halmstad som passar för en rad olika tillställningar och budget. Även om du bara vill hyra något litet till barnkalaset eller det stora bröllopet så finns det en festlokal som passar. Det finns både festlokaler ute på landet som erbjuder avskiljdhet och närhet till natur, samt festlokaler i direkt anslutning till Halmstads fantastiska stränder. Denna lista med festlokaler i Halmstad är inte komplett utan uppdateras och rättas med jämna mellanrum. Har du en festlokal som du skulle vilja få listad här? Skicka ett mail till [email protected] och berätta!

Herz minne

Herz minne är en vacker byggnad som ligger bredvid Söndrums kyrka. Byggnaden uppfördes under 1914-1916 och användes först som åldersdomshem. 1974 bildades den stiftelse som än idag bedriver uthyrningen av lokalen till fest och andra sammankomster. Lokalerna är anrika och fina vilket gör dem perfekta för bröllop. Även närheten till kyrkan är väldigt positivt för den som vill använda Herz Minne till bröllop. 

Verkar lämpligt för

 • Bröllop
 • Fest
 • Sammanträde

Söderpiren

Halmstads kanske härligaste festlokal. Belägen vid västra stranden är platsen ganska svårslagen när det kommer till sommarfester. Söderpiren erbjuder även möjligheten att hyra badtunna och bastu vilket är en riktigt stämningshöjare på festen. Utöver detta erbjuder även Söderpiren möjligheten att boka till catering & städning.

Verkar lämpligt för

 • Bröllop
 • Fest

Snöstorp Allmogegården

Snöstorps Allmogegårdsförening byggdes 1935, och Allmogegården byggdes där Skedalaheds Officersmäss tidigare låg. Gården ligger centralt och är omgiven av en stor park med en stor gräsmatta. Detta gör att de trevliga lokalerna har blivit några av de mest populära att hyra i Halmstads kommun.

Samlingslokalerna är väl underhållna och fräscha, inklusive ett kök av hög kvalitet. Det senaste tillskottet är en bild- och ljudanläggning, perfekt för den som vill ha en enkel lösning.

Verkar lämpligt för

 • Bröllop
 • Fest

Fjelldalens Slott

Har du drömt om ett bröllop eller en fest på ett slott? Då kan Fjelldalens Slott vara den perfekta festlokalen i Halmstad. Slottet ligger strax utanför Halmstad i Gullbrandstorp. Deras festlokal kallas för ”stallet” och är en totalrenoverad stallbyggnad. Lokalen är ca 400 kvm och kan möbleras efter ert ändamål, där är även fast bar och dansgolv.  

Verkar lämpligt för

 • Bröllop
 • Fest

Skedala Bygdegård

Bygdegården är uppfördes 1930 vilket innebär att den har en härligt lantlig utsida, perfekt för dig som vill ha en festlokal med äldre utseende. Den har renoverats och byggts om vid flera tillfällen så insidan är betydligt mer modern är utsidan. Hela bygdegården är ca 200 kvm stort och huserar en 80 kvm stor festsal med scen. Huset innehållet även sällskapsrum, kök med kyl, spis/ugn samt diskmaskin. Bygdegården är handikapanpassad.

Verkar lämpligt för

 • Fest
 • Möten
 • Kalas

Behöver du högtalare till festen?

Jag erbjuder flera olja ljudpaket för att det ska finnas något som passar alla. Det spelar ingen roll om ni ska arrangera ett barnkalas, en mindre hemmafest eller ett stort bröllop för upp mot 100 personer. Det finns ett högtalarpaket som passar alla behov!